Φεγγαροπερπατάμε την Ερμούπολη

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και οι Δρομείς Σύρου, συνδιοργανώνουν νυχτερινό περπάτημα στην Ερμούπολη, την πανσέληνο του Αυγούστου, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:30.

Ξεκινάμε το περπάτημα από τον πεζόδρομο Ερμούπολης, στην οδό Πρωτοπαπαδάκη, μπροστά από το ταχυδρομείο. Βαδίζουμε προς τη Σχολή Εμποροπλοιάρχων, συνεχίζουμε μέχρι τέρμα στο φάρο στο νησάκι, κατόπιν περνάμε μπροστά από το Τελωνείο και συνεχίζουμε παραλιακά μέχρι την Πυροσβεστική. Επιστρέφουμε, πάλι παραλιακά, στον πεζόδρομο.Η διαδρομή είναι περίπου 3 χιλιόμετρα.

Το νυχτερινό περπάτημα δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, δεν θα υπάρξει αστυνόμευση κατά μήκος της διαδρομής, μετάλλια, χρονομέτρηση, κ.τ.λ.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, φορέστε τα αθλητικά παπούτσια σας πάρτε μαζί σας φωτογραφική μηχανή, φακό κεφαλής -εφόσον έχετε - και ελάτε να περπατήσουμε την Ερμούπολη. Σκοπός μας είναι να περάσουμε μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες, να γνωριστούμε από κοντά και να δραστηριοποιηθούμε περπατώντας στην Ερμούπολη.

Στο τέλος του νυχτερινού περπατήματος θα υπάρξει ένα μικρό κέρασμα στον πεζόδρομο (Ταχυδρομείο) με τοπικά εδέσματα και ποτά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, συμμετέχοντες και διοργανωτές, την λήξη του αθλητικού γεγονότος.

Η διαδρομή

Ευχαριστούμε πολύ, για την ευγενική τους προσφορά:
  • το καφέ «Μέγαρον»
  • το ζαχαροπλαστείο «Κανακάρης»
  • το ζαχαροπλαστείο «Το σπιτικό της Αγνής»
  • τον σκιτσογράφο κο Γιάννη Ξαγοράρη
  • τον κο Παναγιώτη Ξενάκη, υδραυλικές εγκαταστάσεις/ηλιακά συστήματα
  • το SyrosToday


Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons