ΟΜΙΛΙΑ: Καρκίνος Μαστού - Μία διαχρονική ασθένεια;

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων, είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώση τα μέλη του, ότι την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016, στην αίθουσα του ξενοδοχείου Ερμής και ώρα 19:30, έχει καλέσει τον Δρ. Παναγιώτη Δασκαλάκη, ειδικό χειρούργο μαστού, ο οποίος θα ομιλήσει, με θέμα "Καρκίνος Μαστού: Μία διαχρονική ασθένεια;"

Επίσης ο κύριος Δασκαλάκης, θα παράσχει ΔΩΡΕΑΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ - ΨΗΛΑΦΗΣΗ σε γυναίκες - μέλη, του Συλλόγου μας, ηλικίας 35 έως 60 ετών, στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου αλλά και με διαγνωσμένο πρόβλημα.

Επειδή, όπως καταλαβαίνεται, ο αριθμός των γυναικών που θα μπορέσει να εξετάσει ΔΩΡΕΑΝ ο κύριος Δασκαλάκης, είναι περιορισμένος λόγο χρόνου παραμονής του στο νησί μας, θα πρέπει να δηλώσετε την πρόθεσή σας να εξετασθείτε.

Τηλέφωνα για δηλώσεις, ώστε να κρατηθεί σειρά προτεραιότητας:
κ. Δήμητρα Γαβρίλη, 6973383351.
κ. Θεοδώρα Χαλκιά, 6936075576.

Υ/Γ. Παρακαλείσθε να κάνετε χρήση των τηλεφώνων μετά την Τετάρτη 3 Αυγούστου τ.ε.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.