ΒΙΒΛΙΟ: Η ζωή μου στη Σύρα | Παύλος ΚαρβώνηςΟ Σύνδεσμος Ελλήνων Καθολικών Σύρου σας προσκαλεί στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου «Η ζωή μου στη Σύρα»,

του Συμπατριώτη μας κ. Παύλου Καρβώνη του Πέτρου,
Αρχαιολόγου – Συνεργάτη της Ακαδημίας Αθηνών.

Την εκδήλωση οργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Καθολικών Σύρου και θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, στην Ερμούπολη (Αίθουσα “Γιάννη Ρίτσου”).

Πρόκειται για την έκδοση ενός σημαντικού βιβλίου, στο οποίο διαμέσου των διηγήσεων του Εκατοντάχρονου σήμερα κ. Παύλου Π. Καρβώνη – Παππού του Εκδότη, καταγράφονται στοιχεία της ιστορίας, της λαογραφίας, του πολιτισμού, των αξιών και παρακαταθηκών της αγαπημένης του γενέτειρας, της Σύρου.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Εκδότης κ. Παύλος Καρβώνης, με ενδιάμεση παρουσίαση αποσπασμάτων κειμένων του από την Καθηγήτρια της Γαλλικής Φιλολογίας κα Τερέζα Καρβώνη σύζυγο του Ιακώβου.

Η παρουσία σας στην Εκδήλωσή μας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons