Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ερμούπολη λόγω του 30ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας


Το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου μετά από το αριθ. πρωτ. 6872/1.8.2016 αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας δραστηριότητας αθλητικής αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.), ενόψει της διεξαγωγής του 30ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υποβρύχιας Αλιείας 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σύρου κατά το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου 2016, αποφάσισε τις κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις [ΑΔΑ: 720ΥΟΡΝ0-ΣΔΧ]:

1) Εγκρίνει το αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας δραστηριότητας αθλητικής αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.), ενόψει της διεξαγωγής του 30ου παγκόσμιου πρωταθλήματος υποβρύχιας αλιείας 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Σύρου κατά το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου 2016, και συγκεκριμένα:
  • Την παραχώρηση της οδού Ακτή Καταδρομικού Ελλης για την Παρασκευή 16/9/2016 και για τις 18:00, για την στάθμευση 40 αυτοκινήτων καθώς και την διακοπή της κυκλοφορίας στην παραλία από την πλατεία Αφανούς Ναύτη (Νησάκι) έως την οδό Ερμού από τις 18:30 έως τις 19:15 την ίδια ημέρα,για την παρέλαση των 21 ομάδων που θα συμμετέχουν στο εν λόγω πρωτάθλημα.
  • Τον ελλιμενισμό 80 σκαφών την Κυριακή 18/9/2016 από τις 7:00 έως τις 8:30 το πρωί και από τις 15:00 έως τις 17:00 το απόγευμα στο χώρο ένθεν του λιμενοβραχίονα του λιμανιού (Νησάκι - εκεί που σχηματίζεται Π με χαμηλό προβλήτα ‘’παλαιό πόλο’’) έμπροσθεν του χώρου στάθμευσης που παρέχεται στα λεωφορεία για τα κρουαζιερόπλοια,καθώς και την δημιουργία κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα επιτρέπουν την πρόσβαση (όπου σήμερα υπάρχουν μπάρες)και χρήση ΙΧ αυτοκινήτων και λεωφορείων στο φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης που παρέχεται στα λεωφορεία για τα κρουαζιερόπλοια (περιφραγμένος)
  • Σε περίπτωση αλλαγής του προγράμματος του αγώνα λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών τα μέτρα και οι διευκολύνσεις της Κυριακής 18/9/2016 θα ισχύσουν για το Σάββατο 17/9/2016 με την διαφοροποίηση της παραχώρησης, αντί για το χώρο στάθμευσης των λεωφορείων των κρουαζιερόπλοιων, του χώρου στάθμευσης 40 αυτοκινήτων στο δημόσιο χώρο στάθμευσης της πλατείας Αφανούς Ναύτη έγγιστα στο χώρο του χαμηλού προβλήτα όπου θα προσεγγίσουν τα σκάφη,ώστε να εξυπηρετηθούν οι αθλητές.
Με την επιφύλαξη για τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν ενόψει αφίξεως κρουαζιεροπλοίων τις ανωτέρω ημέρες της εκδήλωσης.

2) Εγκρίνει την την δημιουργία 3 θέσεων στάθμευσης στην εσοχή έμπροσθεν του ξενοδοχείου ‘’ΔΙΟΓΕΝΗΣ’’ και των παρακείμενων, σε αυτό,καταστημάτων με την απαραίτηση γραμμογράφιση και την τοποθέτηση κατάλληλης πινακίδας.

Κατά τα λοιπά να ισχύουν τα αναφερόμενα στην 166/2016 απόφαση (ΑΔΑ: ΨΘΣΟΡΝ0-72Β), του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, σύμφωνα με την οποία οι υπόλοιπες θέσεις ορίζονται θέσης στάσης οχημάτων.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons