Το 30ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας στη Σύρο (15-19/9/2016)Στις 15 και 19 Σεπτεμβρίου πρόκειται να διεξαχθεί στη Σύρο το 30ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας, το οποίο θα συνδιοργανώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.), ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου (Ν.Ο.Σ.), ο δήμος Σύρου - Ερμούπολης και η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Στο πρωτάθλημα θα μετάσχουν 21 τουλάχιστον χώρες από όλο τον κόσμο και αναμένεται ότι στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων να βρεθούν τουλάχιστον 84 αθλητές και 100 επισκέπτες από το εξωτερικό, καθώς και πλήθος φίλων του αθλήματος από όλη τη χώρα.

Ο Ν.Ο.Σ. είναι ένας ναυτικός Όμιλος με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο εγγυάται την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος και τη διαφήμιση της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Σύρου στο εξωτερικό. Με τον τρόπο αυτό, η Σύρος - εκτός από τα προφανή οφέλη μιας πολυπληθούς αθλητικής διοργάνωσης στο τέλος της τουριστικής σεζόν - θα εξασφαλίσει και παρακαταθήκη για τουριστική επισκεψιμότητα και στο μέλλον.

Ο πρόεδρος της διοργανωτικής επιτροπής του πρωταθλήματος εκ μέρους της Ε.Ο.Υ.Δ.Α. Νίκος Καμπάνης κατάγεται από τη Σύρο και εξαρχής είχε πολύ καλή συνεργασία τόσο με τον Δήμο Σύρου -Ερμούπολης, όσο και με την Περιφέρεια, αλλά και με τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου. Πρόπερσι, η Ε.Ο.Υ.Δ.Α. συμπλήρωσε τα 120 χρόνια ναυταθλητικής ιστορίας, διαθέτοντας μεγάλη τεχνογνωσία στη διοργάνωση αγώνων υποβρύχιας αλιείας (αθλητικό ψαροτούφεκο με κράτημα αναπνοής).

Επίσημη ιστοσελίδα: http://syros2016.gr

Πηγή: naxostimes.gr


Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons