3ωρο Εισαγωγικό Σεμινάριο στην Ψυχοσωματική Νοημοσύνη στην ΣύροΤο MTS Σύρου υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Σύρου διοργανώνει το 3ωρο Εισαγωγικό Σεμινάριο στην Ψυχοσωματική Νοημοσύνη με εισηγητή τον δημιουργό του μοντέλου Λεωνίδα Καστρινάκη, το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016 στις 16.30, στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Σύρου (ακτή καταδρομικού Έλλη, Ερμούπολη)

Είσοδος Δωρεάν

Τηλ. Επικοινωνίας:
- Ναυτικός Όμιλος: 2281088666
- MTS: 2281043280

Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Facebook event: www.facebook.com/events/1639883072992006

"Ψυχοσωματική Νοημοσύνη" είναι το πρότυπο ανάπτυξης της δυνατότητας του ατόμου να αντιλαμβάνεται και να κατανοεί το ρόλο της συνεργατικής σχέσης σωματικού, συναισθηματικού και διανοητικού επιπέδου.

Η Ψυχοσωματική Νοημοσύνη δημιουργεί τις προϋποθέσεις στο άτομο, ώστε να αποκτήσει πρόσβαση στις ικανότητές του, με στόχο να προάγει την ποιότητα της ζωής του. Το μοντέλο της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης βασίζεται στη γνώση και την εμπειρία της σύγχρονης επιστήμης για τον άνθρωπο.

Ο σκοπός της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης είναι να προσφέρει τα κατάλληλα γνωστικά και εμπειρικά ερεθίσματα, ώστε να κατανοήσει το άτομο τη σχέση ψυχοπνευματικών και βιολογικών λειτουργιών. Μέσω της διαδικασίας της Ψυχοσωματικης Νοημοσύνης το άτομο δημιουργεί μια νέα σφαίρα δυνατοτήτων για τον εαυτό του και τη ζωή του."

Σύντομο βιογραφικό

Ο Λεωνίδας Καστρινάκης είναι εισηγητής στο πρόγραμμα εκπαίδευσης της Ψυχοσωματικής Νοημοσύνης. Μετά το πτυχίο Φυσικοθεραπείας από το ΤΕΙ Λαμίας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα σπουδών στη Χειροπρακτική του Ackermann College της Στοκχόλμης, στη Σουηδία. Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος Βελονισμού από την Ελληνική Ιατρική Εταιρία Βελονισμού και την Ελληνική Επιστημονική Εταιρία Φυσικοθεραπείας. Στην Αυστραλία εκπαιδεύτηκε στην Επιστήμη της Ανθρώπινης Συμπεριφοράς με τον επιστημονικό φορέα Demartini Institute και τον οργανισμό Landmark Education. Επίσης, έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα στις Νευροεπιστήμες του Deakin University και του University of Melbourne.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons