Ο Πασχάλης Live στο ONO στις Αγκαθωπές

Ο Πασχάλης με την μπάντα του μας καλεί την Τετάρτη 27 Ιουλίου, στο “the ONO Concept” στην παραλία Αγκαθωπών, σε μία μουσική παράσταση με τα ωραιότερα και αγαπημένα τραγούδια του Πασχάλη από τους Olympians μέχρι και σήμερα! Μαζί του στην κιθάρα και στο τραγούδι ο Στέλιος Μακ και οι μουσικοί Αντώνης Πιτσολάντης (μπάσο – φωνητικά), Μιχάλης Λιάμης (τύμπανα) και Παναγιώτης Τσαλόπουλος (πιάνο – organ).

Η καριέρα του Πασχάλη Αρβανιτίδη ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία με το συγκρότημα των Olympians, ενώ αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα. Το 1977 συμμετέχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μαζί με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη και Μπέσσυ Αργυράκη, κερδίζοντας για την Ελλάδα την 5η θέση με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ του Γιώργου Χατζηνάσιου.

Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 μεγάλους δίσκους, πολλοί εξ αυτών έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι ξεπερνώντας τα 200.000 αντίτυπα. Η κυκλοφορία των δίσκων του «Party On The Rocks», «9 Τρόποι Αγάπης», «Ερωτικά Μηνύματα», «Παντού Φωτογραφίες σου», αποτελούν έως και σήμερα σταθμό στην ελληνική δισκογραφία, με πωλήσεις ρεκόρ για Έλληνα καλλιτέχνη.

Ελάτε στο “the ΟΝΟ Concept”, την Τετάρτη 27 Ιουλίου να υποδεχτούμε το καλοκαίρι διασκεδάζοντας παρέα με τον Πασχάλη και τα ξεσηκωτικά του τραγούδια όπως τα “Αν μια μέρα σε χάσω”, “Παραδώσου λοιπόν”, “Ο τρόπος”, “Το κορίτσι του Μάη” και πολλά, πολλά άλλα! 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η συναυλία ξεκινά στις 19.00

Facebook event: www.facebook.com/events/124297244674444

Links:
Πασχάλης Αρβανιτίδης Official Facebook Page
https://www.facebook.com/paschalisarvanitidisfans/?fref=ts

ONO Concept Official Facebook Page
https://www.facebook.com/ONOSYROS/

Επιμέλεια Παραγωγής
www.ActionEsti.gr
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons