Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη διεξαγωγή του Διεθνούς Τουρνουά Μπάσκετ «LG AegeanBall Festival»

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του διεθνούς τουρνουά μπάσκετ «LG AegeanBall Festival» και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/57-α’ απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο ότι:
  • Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, από ώρα 18:00 έως 24:00, διακόπτεται η κυκλοφορία παντός οχήματος περιμετρικά της Πλατείας Μιαούλη έως το Θέατρο Απόλλων και σε τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου από την οδό Στ. Πρωίου έως την πλατεία Μιαούλη. 
  • Από τον παραπάνω αποκλεισμό εξαιρούνται οι αθλητές με διαπιστεύσεις και τα τηλεοπτικά συνεργεία. 
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τους παράλληλους δρόμους. 
  • Κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες θα μεταφερθεί ο καθορισμένος χώρος στάσης και στάθμευσης των Ταξί από την Πλατεία Μιαούλη στην παραλιακή οδό σε ειδική εσοχή. 
  • Τις ίδιες ημέρες και κατά τις ώρες 17:00 – 19:00, τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας των Mini Bus, γραμμή Αθλητικό Κέντρο – Λιμάνι – Δόξα, με αφετηρία μόνο από Αθλητικό Κέντρο, θα πραγματοποιούνται ανά 10 λεπτά με αναστροφή στην πλατεία Κανάρη. Συστήνεται στους επισκέπτες και τους δημότες του νησιού, να προτιμούν τη χρήση των mini – bus, κατά το προαναφερόμενο διάστημα, για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακής συμφόρησης εντός του κέντρου της πόλης. Τα δρομολόγια από Δόξα δεν θα πραγματοποιούνται. 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons