Έκκληση για έγκαιρη προσέλευση στον αγωνιστικό χώρο του «LG AegeanBall Festival 2016»

Λόγω της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης του «LG AegeanBall Festival 2016» από το κανάλι της ΕΡΤ και των τελικών αγώνων με τα μεγάλα αστέρια του Μπάσκετ, το Σάββατο και την Κυριακή 16 - 17 Ιουλίου 2016, κατά τις ώρες 19:00 – 21:00, αναμένεται πληθώρα κόσμου στον χώρο διεξαγωγής του τουρνουά.

Ως εκ τούτου, παρακαλούμε θερμά τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας για την έγκαιρη προσέλευσή τους στον αγωνιστικό χώρο, έως τις 18:30, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας τους και προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά το τουρνουά.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τις ίδιες ημέρες και κατά τις ώρες 17:00 – 19:00, τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας των Mini Bus, γραμμή Αθλητικό Κέντρο – Λιμάνι – Δόξα, με αφετηρία μόνο από Αθλητικό Κέντρο, θα πραγματοποιούνται ανά 10 λεπτά με αναστροφή στην πλατεία Κανάρη. 

Συστήνεται στους επισκέπτες και τους δημότες του νησιού, να προτιμούν τη χρήση των mini – bus, κατά το προαναφερόμενο διάστημα, για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακής συμφόρησης εντός του κέντρου της πόλης. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας. 


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης


========
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons