ΘΕΑΤΡΟ: «Τα μαγικά μαξιλάρια» του Ευγένιου Τριβιζά στα Καμίνια

Ο Θεατρικός Όμιλος Σύρου «Ο Σουρής» σε συνεργασία με τον Κοινωνικό, Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Καμινίων Σύρας παρουσιάζουν την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00, στο Θεατράκι των Καμινίων, το παιδικό θεατρικό έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Τα Μαγικά Μαξιλάρια».

Πρόκειται για το αγαπημένο έργο του πολυβραβευμένου σύγχρονου παραμυθά και γνήσιου απόγονου του Αριστοφάνη και του Αισώπου, που λάτρεψε το κοινό της Σύρου, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Η παράσταση «Τα Μαγικά Μαξιλάρια» αποτελεί τη δεύτερη καλοκαιρινή εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων, ο οποίος στοχεύει στην εξωστρέφεια και τη συνεργασία του με φορείς του νησιού που δραστηριοποιούνται στον τομέα του πολιτισμού.

Υπόθεση:
Στα «Μαγικά Μαξιλάρια», ο άπληστος Βασιλιάς Αρπατίλαος απαγορεύει τις… Κυριακές, τα πάρτι γενεθλίων μέχρι και τον λόξυγκα. Όλοι δουλεύουν νύχτα-μέρα για να γεμίζει με διαμάντια το θησαυροφυλάκιο του Βασιλιά. Η καταχθόνια μάγισσα, Σαυριλία Βρισελιέ, σχεδιάζει να καταργήσει ακόμη και τα όνειρα με την καινούρια της εφεύρεση, τα «εφιαλτικά μαξιλάρια», για να δουλεύουν όλοι περισσότερο, χωρίς παράπονα. Σε αυτή την απόπειρα θα βρει απέναντί του την αντίσταση των παιδιών και του δασκάλου τους που θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το τρομερό σχέδιο.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Δεσύπρης.

Γενική είσοδος: 4€

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons