ΕΚΘΕΣΗ: Αέρινες Μορφές | Στέλλα Σπανού

Η έκθεση ζωγραφικής της Στέλλας Σπανού με τίτλο "Αέρινες Μορφές", θα φιλοξενηθεί  από 14 - 22 Αυγούστου 2016 στην αίθουσα "Εμμ. Ροίδη" στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης.

Εγκαίνια: Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 | 19:30

Ώρες Λειτουργίας:
12:00-15:00 και 19:30-24:30Βιογραφικό

Η Στέλλα Σπανού γεννήθηκε στην Αμοργό το Μάρτιο του 1985. Τελειώνοντας το σχολείο στο νησί, εισάγεται στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών από το οποίο αποφοίτησε με άριστα το 2008. Εν συνεχεία εργάστηκε ως Αρχιτέκτονας και με αυτό ως εφόδιο ξεκίνησε τη μελέτη και έρευνα πάνω στις Καλές Τέχνες. Στην Αρχιτεκτονική Σχολή διδάχτηκε Ζωγραφική, Πλαστική και Ιστορία της Τέχνης. Επιπλέον μαθήτευσε στη ζωγραφική στο εργαστήριο του Ηλία Σάλαρη και συνεργάστηκε με το ζωγράφο Άρη Μαυρονικόλα ,ενώ τώρα μαθητεύει στο εργαστήριο Γλυπτικής της Ολυμπίας Φίκα .Τέλος δεν παύει να ενημερώνεται και συνεχώς να μαθαίνει από την Κλασική Ελληνική Τέχνη. Η Στέλλα Σπανού έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

e-mail: info@artandcrafts.gr
URL: www.artandcrafts.gr
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons