Είμαστε όλοι έτοιμοι; Φύγαμε για διασκέδαση!!!

Αγαπητοί μας φίλοι,

Το Syros Agenda προχώρησε στη δημιουργία μιας έξτρα διευκόλυνσης στους επισκέπτες του. Θέλοντας να βοηθήσει τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας πρόσθεσε ένα "ειδικό πεδίο" (tag) στην καταχώρηση της εκάστοτε εκδήλωσης με την τοποθεσία στην οποία πραγματοποιείται (π.χ. Ερμούπολη, Άνω Σύρος, Γαλησσάς κλπ.). Έτσι ανάλογα που κατοικείτε ή διαμένετε ως επισκέπτες μπορείτε τις βλέπετε συγκεντρωμένες και να μεταβείτε εύκολα σε αυτές.

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης μέσω του προγράμματος "Σύρος - Πολιτισμός" αναδεικνύει και προβάλλει κάθε χρονιά τον ιδιαίτερο πολιτισμό του νησιού μας.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα υψηλής αισθητικής, με εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και τις ηλικίες: συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, παραδοσιακές βραδιές και φεστιβάλ θα σας ταξιδέψουν στην τέχνη και τον πολιτισμό με φόντο την αρχοντική Ερμούπολη, τη γραφική Άνω Σύρο και τα πανέμορφα χωριά μας.

Πέρα όμως από τις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο "Σύρος - Πολιτισμός", στο νησί μας θα βρείτε διάσπαρτα και ποικίλες εκδηλώσεις που δίνουν και αυτές το δικό τους ρυθμό και ύφος στο φετινό καλοκαίρι στη Σύρο.

Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωμένοι μέσω του ημερολογίου μας

Σας ευχόμαστε να τις απολαύσετε !
Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Επιπλέον το Syros Agenda συνιστά στους χρήστες του να προβαίνουν στη διασταύρωση των παρεχομένων πληροφοριών.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons