Πανηγύρι Ιεράς Καρδίας του Ιησού στο Γαλησσά

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλησσά, ο Ναυτικός Όμιλος Γαλησσά Σύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άγιος Στέφανος και ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Γαλησσά και η Τοπική Κοινότητα Γαλησσά συνδιοργανώνουν πανηγύρι ενόψει της γιορτής της Ιεράς Καρδίας του Ιησού, ενορίας του χωριού.

Η εκδήλωση θα γίνει στον Γαλησσά στις 8 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή. Θα τελεσθεί θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Ιεράς Καρδίας του Ιησού στις 19.30 και μετά το πέρας της, θα αναβιώσουμε το έθιμο της "Φλεγόμενης Καρδιάς" στις 20.30, όπου πραγματοποιείται το άναμμα μιας μεγάλης καρδίας σε ύψωμα απέναντι από την εκκλησία. 

Στη συνέχεια, από τις 21.00 και μετά θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι στο κέντρο του χωριού. Σας καλούμε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με ζωντανή ορχήστρα.

Στην ορχήστρα οι "FIORANTIS GROUP".

Φιλική συμμέτοχη του Επιμορφωτικού Φιλοτεχνικού Συλλόγου "Ο Φοίνικας Σύρου" καθώς και του Εργαστηριού παραδοσιακών χορών "Η σοφία της παράδοσης".
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons