ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Τριήμερες Εκδηλώσεις επί τη Ιερά Μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης

Γνωστοποιείται στους ευσεβείς και φιλέορτους Χριστιανούς της Σύρου όχι η ιερά μνήμη της Αγίας ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ θα εορτασθεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Προεόρτιος Ιερά Αγρυπνία (Εσπερινός, Όρθρος Θεία Λειτουργία), με ώρα ενάρξεως τη 10η νυκτερινή και λήξεως την 1η πρωινή. 

ΣΑΒΒΑΤΟ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ, 19:30 μ.μ.:

Μέγας Εόρτιος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση, μετά το πέρας της οποίας θα παρατεθεί μικρά δοχή. 

ΚΥΡΙΑΚΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ, 07:30 π.μ.:
Όρθρος και Θεία Λειτουργία. 

ΚΥΡΙΑΚΗ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ, 18:00 μ.μ.:

Εσπερινός και Ιερά Παράκληση, μετά το πέρας της οποίας ο «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ» θα πραγματοποιήσει παραδοσιακή νησιώτικη βραδιά στο παραπλεύρως του Ιερού Ναού γήπεδο, στην οποία θα συμμετάσχουν με παραδοσιακούς χορούς η Νεανική Συντροφιά της Ενορίας του Αγ. Νικολάου και το Παραδοσιακό Εργαστήρι Αίαντα Συρου "ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ".


Εκ του Ιερού Ναού
Ερμούπολη, 8 Ιουλίοο 2016
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.