Μουσική παράσταση "Ταξίδι στο Νότο" στο Κηπάριο Μεταμόρφωσης

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος – Πολιτισμός 2016» και συνεχίζοντας τα «Μουσικά Ταξίδια στη Σύρα», θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ», το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:30, στο Κηπάριο Μεταμόρφωσης. 

Πρόκειται για ένα ρεπερτόριο μουσικής και τραγουδιών υψηλών τεχνικών απαιτήσεων που γοητεύει με την πληθωρικότητα και την ζωντάνια των ρυθμών και μελωδιών της Λατινικής Αμερικής. 

Η Αγγελική Κοκκίνη στο τραγούδι, ο Χρήστος Σπυράκης στην κλασική κιθάρα και ο Πάνος Δραμυτινός στα κρουστά (cajon) θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια από την Βραζιλία, την Κούβα, το Μεξικό, την Αργεντινή καθώς και από την Πορτογαλία και το Πράσινο Ακρωτήρι.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.