ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Ομάδα Καβάφης - Δέκα χρόνια στον πηγαιμό για την Ιθάκη

Η Ομάδα Καβάφης του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου, παρουσιάζει, σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κουλούρα, το κοσμογυρισμένο μουσικοποιητικό αφιέρωμα Κ. Π. Καβάφης - "Απ’εξω και τραγουδιστά", γιορτάζοντας την επέτειο των δέκα χρόνων από την πρώτη της παράσταση.

Με τη συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου


Η Ομάδα Καβάφης του Π.Σ. Άνω Σύρου με τη φημισμένη της παράσταση ''Κ.Π. Καβάφης - απέξω και τραγουδιστά'', μετά από ένα 10χρονο συναρπαστικό ταξίδι πολιτισμού στην Ελλάδα και στον κόσμο, από το Κίνι και το Θέατρο Απόλλων της Σύρου μέχρι το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, τη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, το Ίδρυμα Ευγενίδου, τη Δήλο, τη Ρόδο, τo Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού και τους Δελφούς, από την Αλεξάνδρεια, την Κωνσταντινούπολη, τα Πανεπιστήμια του Χάρβαρντ και του Ελσίνκι, τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και την Στοκχόλμη, το Μέγαρο Μουσικής Ντε Φάγια της Γρανάδα, την Ούμπεδα, το Παλάτι Μουσικής Τεκμηρίωσης της Ανδαλουσίας, τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, το Σίδνεϊ, την Αδελαίδα και δεκάδες άλλες πόλεις, επιστρέφει στο μαγευτικό Κίνι της Σύρου όπου έδωσε την πρώτη παράστασή στις 9 Αυγούστου 2006.


Info:
Τρίτη 9 Αυγούστου 2016
Ενυδρείο Κινίου, Κίνι
Ώρα έναρξης 20:30
Είσοδος ελεύθερη
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons