2η Έκθεση Παιδικής Υπαίθριας Ζωγραφικής στη ΒάρηΗ Δημοτική Κοινότητα Βάρης διοργανώνει τη 2η Έκθεση Παιδικής Υπαίθριας Ζωγραφικής με θέμα "Καθαρές Ακτές - Καθαρές Θάλασσες".

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά έως 12 ετών. Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση μπορούν να παραλάβουν τον καμβά τους από το Δημαρχείο την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, από το Γραφείο Δημάρχου, κατά τις ώρες 09:30 - 11:00.

Τα έργα των παιδιών θα παραδοθούν στο Δημαρχείο την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, κατά τις ίδιες ώρες.

Η Παιδική Έκθεση Ζωγραφικής θα φιλοξενηθεί στην παραλία της Βάρης, από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου έως και την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016, στις 18:00, εκδήλωση για τα παιδιά με παιχνίδια δράσης, τσουβαλοδρομίες και δημιουργίες στην άμμο.

Ελάτε να παραλάβετε τον καμβά σας και ας κάνουμε την μεγαλύτερη υπαίθρια παιδική έκθεση ζωγραφικής!


Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.