Από τον Μάρκο στο Σήμερα | 2η Μουσική Συνάντηση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πάγου θέλοντας να αναδείξει την παράδοση του τόπου μας διοργανώνει τη Δεύτερη Μουσική Συνάντηση «Από το Μάρκο στο Σήμερα», τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στις 21.00, στο Γήπεδο Μπάσκετ του Πάγου.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση συριανών καλλιτεχνών που μελετουν και ασχολούνται με την ρεμπέτική μουσική και μια πρώτη γεύση για 1ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου που θα απολαύσουμε φέτος τον Αύγουστο. 

Αυτή τη φορά μετά τα συριανά συγκροτήματα θα μας μαγέψει και ο καταπληκτικός δεξιοτέχνης Νίκος Τατασόπουλος με την Αθηνά Λαμπίρη.

Συμμετέχει ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος "η σοφία της παράδοσης"Είσοδος: 2,50 ευρώ


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση συριανών καλλιτεχνών που μελετουν και ασχολούνται με την ρεμπέτική μουσική και μια πρώτη γεύση για πρώτο φεστιβάλ ρεμπέτικου που θα απολαύσουμε φέτος τον Αύγουστο. Αυτή τη φορά μετά τα συριανά συγκροτήματα θα μας μαγέψει και ο καταπληκτικός δεξιοτέχνης Νίκος Τατασόπουλος με την Αθηνά Λαμπίρη
Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons