ΕΚΘΕΣΗ: Γυάρος: η απομόνωση του χθες, πνοή οράματος σήμερα | WWF Ελλάς

Η Πινακοθήκη Κυκλάδων φιλοξενεί από 24 Ιουνίου μέχρι 5 Ιουλίου 2016 την έκθεση φωτογραφίας του WWF Ελλάς με θέμα «Γυάρος: η απομόνωση του χθες, πνοή οράματος σήμερα». 

Η έκθεση μας φέρνει κοντά στο κυκλαδονήσι, όπου χιλιάδες άνθρωποι βίωσαν την εξορία και την απομόνωση. Σήμερα, η φύση έρχεται να δώσει στην ίδια γη πνοή ζωής και νέο όραμα. 

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE «Ολοκληρωμένη προστασία για τη Μεσογειακή φώκια στις Βόρειες Κυκλάδες».

Εγκαίνια:
Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 | 20:30

Ώρες λειτουργίας: 
Σάββατο & Κυριακή (Καθημερινά)
11:00- 14:00 και 19:00- 23:00


Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, εκτός από την παρουσίαση της έκθεσης θα γίνει και η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ του προγράμματος ΚΥΚΛΑΔΕΣ LIFE με τίτλο «ΓΥΑΡΟΣ: Νησί των θαλασσών, της εξορίας, της άγριας φύσης, και των ανθρώπων», το οποίο θα προβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Αν σας άρεσε αυτό που διαβάσατε, διαδώστε το. Ευχαριστούμε! Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons

Σχετικά με τα σχόλια

Το syrosagenda.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.