Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Syros Run

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου συνδιοργανώνουν αγώνες δρόμου ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 στην παραλία της Ερμούπολης.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης και, σύμφωνα με την με αρ. 19/2016 απόφαση του Λιμεναρχείου Σύρου και την από 14/6/2016 απόφασης της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων, σας ενημερώνουμε ότι:
  • Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων, το Σάββατο 18 Ιουνίου2016 από τις 18:00 έως 21:00, επί της παραλιακής οδού (από το ΙΚΑ έως και τον προβλήτα κρουαζιερόπλοιων) και συγκεκριμένα επί των οδών “Ακτή Στρατάρχη Παπάγου”, “Ακτή Εθνικής Αντίστασης”, “Ακτή Πέτρου Ράλλη” και “Πλατεία Λαϊκής Κυριαρχίας”, καθώς επίσης και επί των οδών Παναγούλη (από το ύψος της Π.Υ. Σύρου έως το ΙΚΑ), Θερμοπυλών και Φολεγάνδρου.
  • Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τους παράλληλους δρόμους. 
  • Επίσης, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των Mini Bus, κατά τις ώρες της διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων.
  • Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ θα εκτελούνται κανονικά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons