Διαρκής έκθεση των Open Art Studios στο Alpha Club στην Ερμούπολη

Τα «Ανοιχτά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια» της Σύρου (Syros Open Art Studios) ξεκινούν τη δράση τους για καλοκαίρι 2016, με μια διαρκή έκθεση στο Alpha Club, στην πλατεία Μιαούλη. 

Το πρώτο έργο – ζωγραφική της Γιολάντας Ζιάκα – στήθηκε στη βιτρίνα του Alpha Club το Σάββατο 18 Ιουνίου και θα μείνει εκεί για μια βδομάδα. Από τώρα και για όλο το καλοκαίρι, κάθε Σάββατο, ένας νέος καλλιτέχνης των Open Art Studios θα εκθέτει ένα έργο του στη βιτρίνα αυτή. 

Από την ερχόμενη βδομάδα ακολουθούν με έργα τους η Χρυσάνθη Ζαράρη, η Χάρη Καστρηνού, ο Κώστας Καταγάς, η Rachel Gozlan και άλλοι καλλιτέχνες.

Από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου, τα εργαστήρια των καλλιτεχνών ανοίγουν για πρώτη φορά για το φετινό καλοκαίρι (11 - 2 μ.μ.), προσφέροντας ένα δώρο - έκπληξη στους επισκέπτες.

Θα ακολουθήσουν οργανωμένες επισκέψεις και ξεναγήσεις στα εργαστήρια τα Σάββατα 2 και 16 Ιουλίου μέσα στην πόλη και τα Σάββατα 9 και 23 Ιουλίου, εκτός Ερμούπολης.

Η δράση οργανώνεται από τον ‘Ούριο Άνεμο’, με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης.

περισσότερες πληροφορίες: www.openartstudios.gr
facebook: SYROS OPEN ART Studios
email: syrosopenartstudio@gmail.com


Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons