Ακυρώνονται οι εκπομπές του Epsilon στην ΣύροΜετά την χθεσινή αποχώρηση βόμβα της Ρούλας Κορομηλά από το Εpsilon, σειρά είχε και η ακύρωση, σύμφωνα με πληροφορίες, των δύο τηλεοπτικών εκπομπών του Μένιου Φουρθιώτη από τη Σύρο.

Έως τώρα γνωρίζαμε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης θα έκανε και τις δύο εκπομπές, όμως βάσει διαφόρων πληροφοριών η σύνδεση του καναλιού με τη Σύρο ακυρώνεται.

Ακόμα και σήμερα (21/6/2016) βέβαια υπάρχει στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού η αναγγελία της εκπομπής για την Κυριακή 26 Ιουνίου με τον τίτλο "ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ".Μόλις είναι διαθέσιμη η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού ή του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Θυμίζουμε ότι υπήρχε και σχετική πρόσκληση σε όσα παιδιά θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στην εκπομπή, καλύπτοντας την απόσταση από το Δημαρχείο έως το λιμάνι σε μια λωρίδα.
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons