Ακύρωση τηλεοπτικών εκπομπών του "Epsilon TV" στην Σύρο | Δήμος Σύρου - ΕρμούποληςΟ Δήμος Σύρου – Ερμούπολης ανακοινώνει επισήμως την ακύρωση της πραγματοποίησης των δύο τηλεοπτικών παραγωγών του καναλιού «EPSILON TV», «ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ» και «Αποκαλυπτικά», οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου 2016, σε συνέχεια πρότασης του αναφερόμενου καναλιού και λήψης σχετικής απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ακύρωση των εν λόγω τηλεοπτικών παραγωγών οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα του «EPSILON TV», το οποίο δεν κατέστη δυνατό να τηρήσει στο ακέραιο τις ανειλημμένες, από την πλευρά του, δεσμεύσεις, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συμφωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι το περιεχόμενο της συμφωνίας για την τουριστική προώθηση και προβολή του νησιού μας περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, την πραγματοποίηση των προαναφερόμενων τηλεοπτικών παραγωγών στη Σύρο, καθώς και την προσφορά εκ μέρους του καναλιού προς τον Δήμο μας πρόσθετων παροχών, όπως την προβολή προωθητικών videos με στιγμιότυπα από τη Σύρο στις εκπομπές του σταθμού «NAMASTE», «ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ», «ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ», «ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ», για την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου 2016, την παραγωγή και μετάδοση επεισοδίου της ταξιδιωτικής εκπομπής του σταθμού «FATSABOOK» με αφιέρωμα στη Σύρο και την προβολή 25 μηνυμάτων με αναφορές στη Σύρο ανά εβδομάδα, ομοίως κατά την περίοδο Μαΐου – Ιουνίου.

Το συνολικό κόστος των προαναφερόμενων παροχών (εκπομπές, προώθηση, προβολή και ανάδειξη της Σύρου μέσω του καναλιού) θα ανερχόταν στο συνολικό ποσό των 20.000 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%, ενώ το πραγματικό κόστος, με βάση τα κοστολόγια και τον σχετικό κατάλογο παρεχόμενων υπηρεσιών του καναλιού, ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Κατόπιν των έκτακτων γεγονότων που οδήγησαν στην ακύρωση της ζωντανής μετάδοσης των δύο τηλεοπτικών παραγωγών από τη Σύρο, με αποκλειστική υπαιτιότητα του «ΕPSILON TV», την οποία αναγνωρίζει ρητά με σχετικό έγγραφό του, το κανάλι παραιτείται από κάθε αξίωση αναφορικά με την αποφασισθείσα από το Δήμο χρηματοδότηση του ποσού των 20.000 €.

Οι δε προβολές του νησιού μας στις τηλεοπτικές εκπομπές του καναλιού, όπως ακριβώς προαναφέρθηκαν, θα συνεχίσουν έως την ολοκλήρωση του προγραμματισμού τους.

Με βάση τα παραπάνω, ενημερώνουμε τους δημότες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι ο Δήμος μας, στο πλαίσιο της επικείμενης συνεργασίας με το κανάλι, δεν επιβαρύνεται οικονομικά στο ελάχιστο, ενώ αντίθετα το νησί μας εξασφάλισε υπηρεσίες τηλεοπτικής προώθησης και προβολής πολλών χιλιάδων ευρώ, γεγονός το οποίο έχει ως συνέπεια ο Δήμος μας να είναι ωφελημένος κατά πολύ.

Θα θέλαμε, καταλήγοντας, να ενημερώσουμε τους επιχειρηματίες και τους δημότες του νησιού μας ότι η προσπάθεια στοχευμένης προώθησης και προβολής της Σύρου με κάθε μέσο (τηλεοπτική διαφήμιση, ψηφιακό και Internet Marketing, βιωματικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, τουριστικές εκθέσεις κλπ.) συνεχίζεται με αμείωτη και πρωτοφανή ένταση, εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, γεγονός το οποίο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο από κανένα.

Η Σύρος, μετά από πολλά χρόνια, προσπαθεί, η Σύρος προβάλλεται και διεκδικεί επιτέλους τη θέση που της αναλογεί στην τουριστική αγορά.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons