Καθαρισμός του μονοπατιού και της ευρύτερης περιοχής της σπηλιάς Φερεκύδη

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Life DEBAG, για το περιορισμό της πλαστικής σακούλας στο θαλάσσιο περιβάλλον που υλοποιείται στο νησί της Σύρου. 

Στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιούνται στο νησί μας την εβδομάδα από 27 Μαΐου 2016 έως 05 Ιουνίου 2016 η οποία ονομάζεται «Εβδομάδα χωρίς πλαστικές σακούλες», θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016, καθαρισμός του μονοπατιού και της ευρύτερης περιοχής της σπηλιάς Φερεκύδη. Θα συμμετάσχουν μέλη της Ομάδας Πεζοπόρων Σύρου, συνεργείο του Δήμου, μέλη από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, υπεύθυνοι του προγράμματος, εθελοντές, καθώς και ο Νίκος Παπαδάκης, που είναι και το πρόσωπο της καμπάνιας του προγράμματος.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω δράση, παρακαλούνται να προσέλθουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και ώρα 09:00 το πρωί, στην είσοδο του μονοπατιού για τη σπηλιά Φερεκύδη (περιοχή Ρηχωπό).


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons