Σύρος Πολιτισμός 2016 | Πρόγραμμα

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης μέσω του προγράμματος «Σύρος – Πολιτισμός 2016» αναδεικνύει και προβάλλει για μια ακόμη χρονιά τον ιδιαίτερο πολιτισμό του νησιού μας.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα υψηλής αισθητικής, με εκδηλώσεις για όλα τα γούστα και τις ηλικίες: συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικά δρώμενα, εκθέσεις, παραδοσιακές βραδιές και φεστιβάλ θα σας ταξιδέψουν στην τέχνη και τον πολιτισμό με φόντο την αρχοντική Ερμούπολη, τη γραφική Άνω Σύρο και τα πανέμορφα χωριά μας.

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε και τη φετινή μας πρωτοτυπία, το Πρώτο Ρεμπέτικο Φεστιβάλ, «Η Σύρα του Μάρκου Βαμβακάρη», σε μια προσπάθεια να τιμήσουμε τον μεγάλο Συριανό δημιουργό και θεμέλιο λίθο της λαϊκής μουσικής στην Ελλάδα, τον αλησμόνητο Μάρκο Βαμβακάρη.

Σας προσκαλούμε όλους να μας συνοδεύσετε και φέτος σε αυτό το πολιτιστικό μας ταξίδι, καθώς από τη δική σας στήριξη και αποδοχή αντλούμε δύναμη για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα.

Το πρόγραμμα του «Σύρος – Πολιτισμός 2016» έχει αναρτηθεί στην τουριστική πύλη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολη και θα το δείτε εδώ

------------------

Περήφανος χορηγός επικοινωνίας είναι και φέτος το Syros Agenda

Μπορείτε επίσης να το ξεφυλλίσετε παρακάτω:

Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons