Σεμινάρια της Ερμούπολης 2016 (4-12/07/2016) | Πρόγραμμα

Το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι, για τριακοστό δεύτερο χρόνο, τα Σεμινάρια της Ερμούπολης, από την Δευτέρα 4 Ιουλίου έως την Τρίτη 12 Ιουλίου με την επιστημονική και οργανωτική συνεργασία των ΓΑΚ – Αρχεία Νομού Κυκλάδων.

Ώρες διεξαγωγής των Σεμιναρίων: πρωί 9:30-13:30, απόγευμα 18:30-21:00. Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιούνται στην κεντρική αίθουσα του κτιρίου των ΓΑΚ - Αρχεία Νομού Κυκλάδων (πλατεία Mιαούλη), στην αίθουσα «Παρθενών» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στο Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης.

Οι διοργανωτές των Σεμιναρίων Ερμούπολης ευχαριστούν θερμά το Κληροδότημα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη Σύρου, και ξεχωριστά τον πρόεδρό του κ. Φίλιππο Μωραΐτη για την οικονομική συνδρομή στη διοργάνωση των Σεμιναρίων. Ευχαριστούν επίσης το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το Βιομηχανικό Μουσείο Ερμούπολης για την παραχώρηση χώρων τους για τη διεξαγωγή των Σεμιναρίων.


Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons