Ημέρα Περιβάλλοντος στο Δ.Δ Ποσειδωνίας

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ποσειδωνίας, Βάρης, και Φοίνικα σας προσκαλούν στην εθελοντική προσπάθεια, για την διατήρηση της καθαριότητας των ακτών και της θάλασσας του Δ.Δ Ποσειδωνίας την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και ώρα 10:00. 

Όπως κάθε χρόνο πολίτες και φορείς συμμετέχουμε στην δράση θεσμό πλέον για τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, σε μια προσπάθεια καθαρισμού και προστασίας των ακτών και των θαλασσών μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή συμμετέχουν: 
ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης με τα τοπικά συμβούλια της Ποσειδωνίας, Φοίνικα και Βάρης. Η Ναυτική Πολεμική Βάση, το σώμα Ελλήνων Προσκόπων Περιφέρειας Κυκλάδων, οι Σύλλογοι Ερασιτεχνών Αλιέων Ποσειδωνίας και Βάρης, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με το τμήμα ιστιοπλοΐας Αγκαθωπών, το τμήμα αυτοδυτών «Syros Diving Center» του Γιώργου Ρουσσουνέλου, το τμήμα αυτοδυτών «Salt Water Divers» του Νίκου Κουμαριανού, ο Σύλλογος Πελοπονησίων Σύρου, ο Σύλλογος Ηπειρωτών, ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος «η σοφία της παράδοσης», ο Όμιλος Φουσκωτών Σύρου, ο Σύλλογος Μέγα Γιαλού και ο Σύλλογος Προσωπικού του ΟΤΕ 

Φορείς και μεμονωμένα άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη δράση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Μάρκος Ρούσσος 6932452417 


Το Δ.Σ.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons