ΗΜΕΡΙΔΑ: Τα νέα δεδομένα στην επιχειρηματικότητα: Ασφαλιστικό, Φορολογικό, Δάνεια-Τραπεζικά

Σε συνέχεια της ψήφισης των νέων μέτρων, τα οποία φέρνουν τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας αντιμέτωπο με μια νέα πραγματικότητα, αλλά και του ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού ερωτημάτων που ως Επιμελητήριο Κυκλάδων δεχόμαστε από επιχειρήσεις - μέλη μας, διοργανώνουμε ημερίδα με θέμα «Τα νέα δεδομένα στην επιχειρηματικότητα: Ασφαλιστικό, Φορολογικό, Δάνεια-Τραπεζικά», με σκοπό να δοθούν απαντήσεις σε σχετικά ερωτήματα και να συζητηθούν οι απορίες των παρευρισκόμενων.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 στις 19:00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (αίθουσα «Βαλμά») και ταυτόχρονα στα γραφεία μας στην Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

18:45 – 19:00 Προσέλευση

19:00 – 19:20 Εισαγωγή σε Ασφαλιστικά Θέματα
Εισηγητές:
- Αλέξης Μητρόπουλος, Καθηγητής Εργατικού Δικαίου
- Διονύσης Τεμπονέρας, Νομικός - Εργατολόγος

19:20 – 19:40 Εισαγωγή σε Φορολογικά Θέματα
Εισηγητής:
- Αντώνης Μουζάκης, Λογιστής - Φοροτεχνικός

19:40 – 20:00 Δάνεια – Τραπεζικά
Εισηγήτρια:
- Μαρία Μυζήθρα, Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων - Ειδική σε Τραπεζικά Θέματα

20:00 – 21:30 Ερωτήσεις

Στο τέλος, οι εισηγητές, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στις παραπάνω θεματικές, θα απαντήσουν επί τόπου σε ερωτήματα των παρευρισκόμενων. Ωστόσο, για την καλύτερη διαχείριση των ερωτημάτων, σας καλούμε να μας τα αποστείλετε εκ των προτέρων τα θέματα που σας απασχολούν.

Για τα ερωτήματά σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το θέμα «Ερωτήματα για ημερίδα Επιμελητηρίου Κυκλάδων 30.05.2016» και αποστείλετε στο email ddiamantopoulou@cycladescc.gr ή στο φαξ 22810-86555.

Τέλος, η έγκαιρη προσέλευση κρίνεται απαραίτητη καθώς η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19:00 ακριβώς ώστε στη συνέχεια να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.

Με εκτίμηση,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ


Πηγή: e-kyklades.gr
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons