Εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου

Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β',

Έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 και ώρα 7η απογευματινή, στον αύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, στην υποδοχή της ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Κανάλας», η οποία θα διακομισθεί από την Κύθνο, προς ευλογία, αγιασμό και επιστηριγμό των πιστών, στα πλαίσια των εορταστικών και λειτουργικών εκδηλώσεων για την 80η επέτειο από της θαυμαστής Ευρέσεως της ιεράς Εικόνος του Αγίου Δημητρίου (25 Μαΐου 1936).

------------

Ωσαύτως, επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Δωροθέου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουνίου & ώρα 7:30 μ.μ, θα χοροστατήσει στον Μέγα Εόρτιο Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως, στον οποίο και θα ιερουργήσει την Κυριακή 5 Ιουνίου, με πέρας της Ακολουθίας την 10:15 π.μ., ενώ από τις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα δέχεται τις ευχές όσων επιθυμούν στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως.

------------

Το πρωί της Δευτέρας 6 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα ιερουργήσει στό Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας, επί τη λήξει των εφετινών συναντήσεων των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής Σύρου και θα τελέσει Χειροτονία Διακόνου.


Ερμούπολη, 25 Μαΐου 2016
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons