ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Τραγούδια για τη θάλασσα - Life Debag

Την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 20:30, στο Θέατρο "Απόλλων" στην Ερμούπολη, κρατάμε την αναπνοή μας και βουτάμε για πολύ λίγο στην "πλαστική θάλασσα"... με τον George Papatheodorou και τη Karapanagioti Hrissi

Αμέσως μετά, στις 21:00, θα πλεύσουμε σε μουσικά πελάγη με τον Κώστα Θωμαΐδη Kostas Thomaidis που θα μας τραγουδήσει "Τραγούδια για τη θάλασσα". 

Ελάτε να τραγουδήσουμε, να νοσταλγήσουμε και να συντονιστούμε με όλα τα όμορφα της ζωής.

Σας περιμένουμε όλους!

Φυσικά, η είσοδος ελεύθερη


Το Έργο LIFE DEBAG Ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη μείωση της πλαστικής σακούλας στο θαλάσσιο περιβάλλον (LIFE14 GIE/GR/001127) που υλοποιείται με τη συνεισφορά του χρηματοδοτικού μέσου LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποσκοπεί στη μείωση της πλαστικής σακούλας στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό και σε ετήσια βάση, η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου καθιερώνεται ως «plastic bag free week», στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιούνται οι κεντρικές δράσεις ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.lifedebag.eu

Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons