Γιορτή Φιλίας για τα 20 χρόνια της Στέγης Ανηλίκων & Εφήβων Σύρου

20 χρόνια ταξίδι προς ένα καλύτερο αύριο

Κι όμως πέρασαν 20 χρόνια! Κι εμείς το γιορτάζουμε! Γιορτάζουμε το καλύτερο μέλλον που ήρθε κι έγινε παρόν. Γιορτάζουμε την φιλία. Γιορτάζουμε τις μέρες που θα' ρθουν. Γιορτάζουμε τις αξίες της ζωής. Γιορτάζουμε την ίδια την ζωή!

Η πρώτη μας δράση με στόχο την ανάδειξη της φιλίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαίου 2016 και ώρες από 10:00 έως 13:00 στον προαύλιο χώρο της παιδικής βιβλιοθήκης. Αν τυχόν βρέχει, μην αγχωθείτε! Θα είμαστε στην παιδική βιβλιοθήκη!

Θα περιμένουμε παιδιά όλων των ηλικιών για να φτιάξουμε κοσμήματα φιλίας που θα τα χαρίσουν στους φίλους τους. Θα μιλήσουμε ακόμα για τις αξίες της φιλίας που θα μας φέρει ο ταχυδρόμος του «Πάμε Πακέτο», Δημήτρης Δερμετζόγλου, και τις οποίες θα αναδείξουμε μέσα από το θεατρικό παιχνίδι!

ΥΓ.: Μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας ή να μας στείλετε μέχρι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 τις ζωγραφιές σας με θέμα τις αξίες της ζωής (φιλία, εθελοντισμός, κλπ) για τα παιδιά όλου του κόσμου!
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons