Δώρος Δημοσθένους | «Περί… Παθών»

Ο Δώρος Δημοσθένους για μία μοναδική εμφάνιση τη Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου στο επιβλητικό Θέατρο Απόλλων στην Σύρο.

Με αφετηρία και αφορμή την εβδομάδα των Παθών, ο σπουδαίος ερμηνευτής παρουσιάζει μια διαφορετική μουσική βραδιά, εμπνευσμένη από τραγούδια μεγάλων συνθετών για τα Πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας. 

Με συνοδοιπόρο τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο, ο Δώρος Δημοσθένους θα επιχειρήσει μια ατμοσφαιρική διαδρομή από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Κουγιουμτζή, τον Σταύρο Ξαρχάκο, μέχρι τον Δημήτρη Λάγιο και τον Leonard Cohen.

«Χασάπικο ‘40», «Ησουν παιδί σαν τον Χριστό», Χελιδόνι σε κλουβί», «Μάνα μου και Παναγιά», «Δακρυσμένα μάτια», «Τι πάθος», «Ο ουρανός φεύγει βαρύς», “Hallelujah” και “Wa habibi” έρχονται και δένουν με την κατάνυξη των ημερών, τη μελαγχολία των συναισθημάτων, την Αναγέννηση της φύσης μες στην καρδιά της Άνοιξης και την τελική πορεία προς την Ανάσταση. 

Έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, το Μουσικό Σύνολο «Μάνος Χατζιδάκις», τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τον Νίκο Κυπουργό,τον Λουκιάνο Κηλαιδόνη και πολλούς άλλους, η χαρισματική φωνή του Δώρου Δημοσθένους και η καθηλωτική του ερμηνεία υπόσχονται ένα μαγικό ταξίδι σε σπουδαία λυρικά τραγούδια. 

«Περί… Παθών», ένα ρεσιτάλ για πιάνο φωνή, η πρόταση για την κατανυκτική βραδιά της Μεγάλης Δευτέρας στο μαγικό χώρο του Θεάτρου Απόλλων στην καρδιά της Ερμούπολης. Ένα ρεσιτάλ για τα πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας και των ανθρώπων μέσα από τραγούδια μεγάλων συνθετών.

Ερμηνευτής, ο Δώρος Δημοσθένους, στο πιάνο, ο Νεοκλής Νεοφυτίδης.

Δώρος Δημοσθένους | «Περί… Παθών»
Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 | Ώρα: 21.00
Θέατρο Απόλλων, Ερμούπολη
Τηλ. 2281085192, 2281085193
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons