Έκθεση Ζωγραφικής Παιδικού Εικαστικού Εργαστηρίου

Με αφορμή το κλείσιμο του Παιδικού Εικαστικού Εργαστηρίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00, στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, έκθεση ζωγραφικής με τα έργα των μικρών Συριανών ζωγράφων.

Το Παιδικό Εικαστικό Εργαστήρι ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 και ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2016. Σε αυτό το διάστημα, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τις εικαστικές τέχνες και έργα καταξιωμένων καλλιτεχνών, ενώ διοχέτευσαν την ενέργεια, τη φαντασία και τα συναισθήματα τους μέσω της ζωγραφικής τους.

Τα έργα των παιδιών θα φιλοξενηθούν στην εσωτερική αίθουσα, ενώ παράλληλα, στον εξωτερικό χώρο, τα παιδιά θα ζωγραφίζουν, ξετυλίγοντας το καλλιτεχνικό τους ταλέντο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων της Έπαυλης.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν αναμνηστικά, τόσο στα παιδιά όσο και στους εθελοντές και τους καλλιτέχνες που αγκάλιασαν τη δράση του Δήμου μας και συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία της.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου - Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons