ΒΙΒΛΙΟ: Ο Λου και ο Λι στο Nησί της Τελειότητας

Ο Λου και ο Λι στο Nησί της Τελειότητας και η συγγραφέας Μαρία Ζαβάκου σας προσκαλούν να γνωρίσετε τους πρωταγωνιστές από κοντά.

Αφήγηση και ρόλοι στο τραπέζι, μοναδικοί ζαχαροπλάστες και ο Βασιλιάς Τέλειος σας περιμένουν για ένα συναρπαστικό πρωινό γύρω από τη σημασία του να προσπαθούμε για αυτό που αγαπάμε.

Νησί: Σύρος
«Δημοτική βιβλιοθήκη Ερμούπολης»
(πλατεία Μιαούλη, τηλ. 2281088089)
το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις 12.00

Με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου "Βιβλιοπόντικας"

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ www.epbooks.gr

Είναι το πρώτο βιβλίο που κυκλοφόρησε με crowdfunding που στηρίχθηκε δηλαδή από το κοινό ενώ παράλληλα ενισχύει την Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Λίγα λόγια το βιβλίο

Το αγόρι Λου και ο φίλος του ο λαγός Λι αγαπούν τη ζαχαροπλαστική. Ο Βασιλιάς Τέλειος, όµως, έχει άλλα σχέδια: να κάνει τα παιδιά να παρατήσουν τα όνειρά τους και να αφοσιωθούν στον δικό του σκοπό: στη δηµιουργία µιας «τέλειας» γενιάς. Όµως ο Λου και ο Λι δεν είναι διατεθειµένοι να παρατήσουν τη ζαχαροπλαστική. Σύντοµα, θα έρθουν αντιµέτωποι µε µεγάλα εµπόδια. Τι σηµαίνει προσπαθώ γι’ αυτό που αγαπώ; Πώς θα αντιµετωπίσουν οι ήρωες την πίεση; Τα λάθη είναι εµπόδιο στην τελειότητα ή δρόµος προς την ανακάλυψη; Πόσο κοντά είναι η τελειοµανία στην ουτοπία; Μπορεί κανείς να τα καταφέρει όταν υποτάσσεται σε επιθυµίες τρίτων; Μια περιπέτεια για τα όνειρα που γίνονται πραγµατικότητα µε προσπάθεια, αλλά και για τις συνέπειες της παραίτησης. Μια περιπέτεια που θα συναρπάσει µικρούς και µεγάλους. [Πηγή]
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons