ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς Χριστιανούς της Σύρου ότι την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 3 Απριλίου, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δωρόθεος Β΄ θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Παρακοπής.

Στις 5:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην περιοχή «Αληθινή», θα τελεσθεί σε Διενοριακή Σύναξη η Ακολουθία των Χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, με τη συμμετοχή όλων των Εφημερίων της Σύρου και Ομιλητή τον Αρχιερατικό Επίτροπο Σύρου, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Φλαβιανό Αλμπέσκου, μετά το πέρας της οποίας θα παρατεθεί δοχή προς τους παρισταμένους από τον Προνοιάρχη του Ναού, Εντιμώτατο κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.

Για τη δωρεάν μεταφορά των πιστών, θα αναχωρήσει λεωφορείο στις 4:30 μ.μ. από την Ανάσταση, με ενδιάμεσους σταθμούς Ταξιάρχες - Άγιο Γεώργιο - Πυροσβεστική (ΚΤΕΛ) - Θέατρο «Απόλλων» - Άγιος Νικόλαος - Πλατεία Ηρώων - Αγία Παρασκευή και επιστροφή περί την 7:30 μ.μ.

Ερμούπολη, 28 Μαρτίου 2016
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons