Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει της μεταφοράς των λεωφορείων του ΚΤΕΛ σε νέο χώρο στάθμευσης

Ενημερώνουμε τους επισκέπτες και δημότες του νησιού μας ότι κατόπιν της επικείμενης μεταφοράς των λεωφορείων του ΚΤΕΛ στο νέο χώρο στάσης και προσωρινής αναμονής παραπλεύρως του κτηρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τίθεται σε εφαρμογή, από αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00, η αντιδρόμηση των οδών Φολεγάνδρου, Αφροδίτης και του τμήματος παραπλεύρως του κτηρίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα η οδός Φολεγάνδρου θα έχει κατεύθυνση από την οδό Σταματίου Πρωίου προς την παραλιακή οδό, η οδός Αφροδίτης θα έχει κατεύθυνση από την παραλιακή οδό προς την οδό Σταματίου Πρωίου και το οδικό τμήμα παραπλεύρως του κτηρίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα έχει κατεύθυνση από την οδό Θερμοπυλών προς την παραλιακή οδό.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, όπως δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στην σήμανση των οδών και στις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων.


Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons