Αποκριάτικος Χορός & Διαγωνισμός Κρασιού Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρης "Η Πανάχραντος"

Ο Αποκριάτικος Χορός & Διαγωνισμός Κρασιού Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρης "Η Πανάχραντος" θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου "Vari Beach Hotel" την Κυριακή 6 Μαρτίου με πλούσιο μενού και άφθονο κρασί του συλλόγου.

Η έναρξη του χορού είναι στις 13:00

Η πρόσκληση κοστίζει 15€ ανά άτομο. 
(Τα παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου είναι δωρεάν, για τα παιδιά του Λυκείου 10€.)

Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από την "Ταβέρνα Γιωσηφάκι" ή από το εστιατόριο του "Vari Beach Hotel" και τις οποίες θα πληρώνεται κατά την παραλαβή τους. Πρέπει απαραιτήτως όλοι να τις έχετε πάρει πριν την ημέρα του χορού και να την δείξετε στην είσοδο.


ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Θα θέλαμε να διαγωνιστείτε με τα φετινά ντόπια λευκά ξηρά ή ροζέ ξηρά κρασιά σας. Οποιοδήποτε κόκκινο ή γλυκό κρασί δεν θα διαγωνιστεί!
Τα κρασιά που θα διαγωνιστούν θα πρέπει να τα πάτε στο Vari Beach Hotel (Γιώργος Κουκουβές) μέχρι την Πέμπτη 3 Μαρτίου, σε νάιλον σακούλα και επάνω να αναγράφετε το όνομα του κατόχου. Ανώνυμο κρασί θα αποσύρετε αμέσως.
Επίσης όσοι θα θελήσουν να διαγωνιστούν θα πρέπει απαραίτητα να είναι στο χορό!
Για τους νικητές θα υπάρχουν βραβεία.Τέλος κατά την διάρκεια του χορού θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα.

Εκ του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρης "Η Πανάχραντος"
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons