Τα εισιτήρια για το 2ο ‪#‎TEDxUAegean‬ μόλις άνοιξαν!Τα εισιτήρια για το 2ο ‪#‎TEDxUAegean‬ μόλις άνοιξαν!
To event θα γίνει στις 9 Απριλίου, στο ιστορικό Θέατρο "Απόλλων"!
Ο αριθμός περιορισμένος και είναι κρίμα να λείπεις εσύ!
Κράτα το εισιτήριο σου εδώ: http://bit.ly/25rmw6z


Booking for the 2nd #TEDxUAegean has just begun!
The event will take place, on April 9th, at the historic Apollon Theater!
The number of tickets is limited!
Don't miss it!
Book your ticket here: http://bit.ly/25rmw6z


Αξίζει να φύγεις ή να παλέψεις;

Σε αυτό το ερώτημα θα κληθεί να απαντήσει το δεύτερο TEDxUniversityoftheAegean που θα πραγματοποιηθεί στην Σύρο, στις 9 Απριλίου 2016, στο Θέατρο Απόλλων με θέμα «Fight or Flight».

Επηρεασμένοι από την σύγχρονη πραγματικότητα και καθημερινότητα το φετινό θέμα εστιάζει σε ένα αδιέξοδο που καλείται κάθε άνθρωπος να δώσει λύση συχνά στη ζωή του, το ζήτημα αυτό αναπτύσσεται ως εξής, τι γίνεται όταν βρισκόμαστε μπροστά από κάτι καινούριο, περίεργο ή διαφορετικό;

Το “fight or flight”, δηλαδή "πάλη ή φυγή", είναι ο ορισμός που χρησιμοποιείται στην ψυχολογία για να περιγράψει την αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού σε καταστάσεις φόβου και στρες. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά σε μια ψυχολογική κατάσταση, σύμφωνα με το χαρακτήρα και το ένστικτο του. Παρ’ όλα αυτά, προκύπτουν βασικά θέματα και παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτούς τους προβληματισμούς, δημιουργείται το δεύτερο TEDxUniversityoftheAegean, με ανανεωμένη διάθεση για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Η ομάδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σας καλεί για ακόμη μια φορά στη Σύρο και στον ιστορικό χώρο του θεάτρου Απόλλων, με στόχο όχι μόνο την ενίσχυση του πνεύματος της διάδοσης ιδεών αλλά και του εθελοντισμού, όπως και την δημιουργία νέων εμπειριών, σε επαφή με την ιδιαίτερη και μοναδική κυκλαδίτικη ιστορία και κουλτούρα.

Το θέατρο Απόλλων όπου θα φιλοξενηθεί για ακόμη μια φορά το event μας αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για να στεγάσει το πνεύμα στο οποίο συνοψίζεται η φιλοσοφία του οργανισμού TED, σε έναν χώρο που από την αρχή της λειτουργίας του προάσπιζε τον πολιτισμό και την διάδοση ιδεών που αξίζει να ακουστούν.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://tedxuniversityoftheaegean.grTags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons