Οι «String Demons» στο Θέατρο Απόλλων

“String Demons’’ έχουν ξεκινήσει από την Αθήνα την περιπέτεια τους στον κόσμο και στέκονται πανάξια δίπλα στα κορυφαία ξένα σχήματα του είδους τους.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 21.00, έρχονται στο Θέατρο Απόλλων για να μας παρασύρουν σε μία αναπάντεχη συμφωνική γιορτή με βάση τα έγχορδα.

Από το παραδοσιακό στο κλασικό, από το heavy metal στο λαϊκό, από τους εκκλησιαστικούς  ύμνους στο ρεμπέτικο, στο rock και όπου αλλού φτάνει η μουσική με αφοπλιστική φαντασία και δυνατό ρυθμό.

Το “δαιμόνιο” πρόγραμμα τους με συνθέσεις των Iron Maiden, Χατζιδάκι, Bach, Vivaldi, Τσιτσάνη κ.ά. θα το συμπληρώσουν με κομμάτια από τον καινούργιο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε Ελλάδα και εξωτερικό από μεγάλη δισκογραφική εταιρία.


Τιμές εισιτηρίων:  Γενική είσοδος 10€, Β' Εξώστης 7,5€
Παραγωγή: Art –Tc Live
Υπεύθυνη προβολής & επικοινωνίας:  Τζένη Παπαζιού
Προπώληση: Ταμείο θεάτρου & www.ticketservices.gr


Λίγα λόγια για τους «String Demons»
Ο βιολοντσελίστας, Κωνσταντίνος Μπουντούνης, και η βιολονίστα, Λυδία Μπουντούνη, ή αλλιώς «String Demons», ξεκίνησαν να συνεργάζονται μόνιμα τον Μάρτιο του 2014, μετά από μια πορεία με σπουδές, βραβεύσεις σε διαγωνισμούς, ηχογραφήσεις και συναυλίες σε πολλά μέρη, αίθουσες και μουσικές σκηνές της Ελλάδας (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Θεσσαλονίκης, Ηρώδειο, Παρνασσός, Δημοτικά Θέατρα κ.ά.) και στο εξωτερικό (Αμερική, Γαλλία, Αυστρία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία).

Με δάσκαλους τους Renato Ripo και Δημήτρη Σέμση, αντίστοιχα, πήραν τα διπλώματά τους με άριστα παμψηφεί και Α΄ βραβείο, ενώ έχουν λάβει μέρος σε σεμινάρια και master classes με τους Misha Maisky, Sergei Kravtsenko, Natalia Gutman, Raphael Oleg, Antonio Meneses. Έχουν τιμηθεί με βραβεία και μετάλλια σε διαγωνισμούς και έχουν συμμετάσχει ως σολίστ σε CD, όπως «Βαγγέλης Μπουντούνης: 100 κιθάρες-Live στο Ηρώδειο», «Historia de un Amor», «Live στο Mέγαρο Μουσικής Αθηνών». Έχουν ηχογραφήσει επανειλημμένα συναυλίες για την EBU και την Ελληνική Ραδιοφωνία.

Από το 2004 είναι μόνιμοι σολίστ της μεγάλης κιθαριστικής ορχήστρας του Βαγγέλη Μπουντούνη, «100 Κιθάρες», και από το 2014 πραγματοποιούν συναυλίες σε κατάλληλους χώρους, όπως το Μέγαρο Μουσικής, το θέατρο Badminton, το μοναδικό Ηρώδειο και αλλού, πλαισιωμένοι από το εντυπωσιακό αυτό μουσικό σχήμα των 100 Κιθάρων.

Ήδη κυκλοφορεί ένα mini album από την FM Records με τίτλο το όνομα τους, προάγγελος του επερχόμενου. Oι «String Demons», αν και έχουν ξεκινήσει σαν group μόλις το 2014, έχουν ήδη τα πρώτα τους sold out.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons