ΣΙΝΕΜΑ: Sleuth (Παιχνίδια μυαλού)

Η Κινηματογραφική ομάδα των φοιτητών/τριών του τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, παρουσιάζει την ταινία "Sleuth" (Παιχνίδια μυαλού) του Joseph L. Mankiewicz στα πλαίσια του αφιερώματος "Cinematic Room" την Τρίτη 23 Φλεβάρη στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Σύρου (Κωνσταντινουπόλεως 2, Ερμούπολη) και ώρα 21:15.


ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μάιλο Τιντλ φτάνει στην εξοχική κατοικία του Άντριου Γουάικ και σταθμεύει το «ταπεινό» του Citroen του δίπλα στη νέα Mercedes Benz του ιδιοκτήτη. Ο Γουάικ παρακολουθεί την άφιξη του καλεσμένου από το κλειστό κύκλωμα και τον καλωσορίζει στην πόρτα. Φαίνεται πρόσχαρος, ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να σχολιάσει στο νεότερό του άντρα, ότι παρόλο που είναι μεγαλύτερος σε ηλικία οδηγεί καλύτερο αυτοκίνητο από αυτόν, ενημερώνοντάς τον, αμέσως μετά, ότι τον πέτυχε την ώρα που παρακολουθούσε μία τηλεοπτική μεταφορά ενός από τα διάσημα μυθιστορήματα μυστηρίου του στην τηλεόραση. 
Ο Άντριου οδηγεί τον Μάιλο στο εσωτερικό του μοντέρνου του σπιτιού και του προσφέρει ένα ποτό. Τον ρωτά για την προέλευση του ξενικού του ονόματος πριν αρχίσει να του επιδεικνύει τη λογοτεχνική του παραγωγή, η οποία «φιλοξενείται» σε μία περίτεχνη βιβλιοθήκη φτιαγμένη ειδικά για αυτόν το σκοπό. Ο Μάιλο με ευγενικό τρόπο του δείχνει να καταλάβει ότι δεν γνωρίζει το λογοτεχνικό του έργο, κάτι που ενοχλεί το διακεκριμένο συγγραφέα.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Σκηνοθεσία: ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ
Σενάριο: ΧΑΡΟΛΝΤ ΠΙΝΤΕΡ, ΑΝΤΟΝΙ ΣΑΦΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ , ΜΑΙΚΛ ΚΕΙΝ, ΧΑΡΟΛΝΤ ΠΙΝΤΕΡ
Παραγωγή: ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ, ΣΑΪΜΟΝ ΧΑΛΦΟΝ, ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ, ΣΑΪΜΟΝ ΜΟΣΛΕΪ, ΜΑΡΙΟΝ ΠΙΛΟΦΣΚΙ, ΤΟΜ ΣΤΕΡΝΜΠΕΡΓΚ
Φωτογραφία: ΧΑΡΙΣ ΖΑΜΠΑΡΛΟΥΚΟΣ
Μουσική: ΠΑΤΡΙΚ ΝΤΟΪΛ
Μοντάζ: ΝΙΛ ΦΑΡΕΛ
Σχεδιασμός Παραγωγής: ΤΙΜ ΧΑΡΒΕΪ
Σκηνικά: ΣΙΛΙΑ ΜΠΟΜΠΑΚ
Κοστούμια: ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΜΠΕΡΝ
Χρονολογία παραγωγής: 2007
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Γλώσσα: ΑΓΓΛΙΚΑ
Διάρκεια: 86'
Εικόνα : Έγχρωμη
Είδος ταινίας: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΩΜΩΔΙΑ, ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ, ΘΡΙΛΕΡ


Tags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons