Δίωρο Υoga Workshop ”Μπορείς Να Το Κάνεις / You Can Do It! ”Ο Πολυχώρος Πολιτισμού και Δημιουργίας Σύρου σας προσκαλεί την Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17:00 – 19:00 στο δίωρο yoga workshop που φιλοξενεί στο χώρο του.

Αυτό το δίωρο yoga workshop περιλαμβάνει τεχνικές αναπνοής και διαλογισμού, mantra και asanas ενσωματωμένα σε μια θεραπευτική πρακτική εστιασμένη στη συνειδητή παρουσία στο εδώ και τώρα! Just Do It!

Κατάλληλο για όλους τους ασκούμενους της yoga , συμπεριλαμβανομένων και των αρχαρίων.Βιογραφικό

H πρώτη επαφή της Kala με την γιόγκα ήταν ως παιδί, παίζοντας με τον αδελφό της, μιμούμενη τις εικόνες στα βιβλία της γιόγκα.
Παρακολούθησε το πρώτο της μάθημα το 2001 και «αιχμαλωτίστηκε» άμεσα από την ματιά του αληθινού της εαυτού . Ένα ταξίδι στη συνείδητότητα μέσα από την πρακτική της γιόγκα είχε αρχίσει, Εμπλουτισμένο με την εμπειρία του ταξιδιού σε ιερούς τόπους, παρακολουθώντας διάφορα σεμινάρια, σαμάνικές τελετουργίες, μυήσεις ρέικι κλπ . Ταξιδεύοντας στην Ινδία το 2007, συνειδητοποίησε τη δύναμη του διαλογισμού και της σιωπής.
Ευγνώμων για τα οφέλη της γιόγκα, τιμώντας αυτό το δώρο, αποφάσισε να το μοιραστεί με τους άλλους. Αυτό την οδήγησε ξανά στην Ινδία, στο Rishikesh όπου εκπαιδεύτηκε στην hatha yoga και διδάσκει έκτοτε.
Η Kala έχει επίσης ολοκληρώσει την διακοσίων ωρών εκπαίδευση δασκάλων vinyasa yoga στο Sacred Valley, Περού.
Επίσης έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια ashtanga vinyasa, kundalini και yin γιόγκα.

RYT 200 Rishikesh Yogpeeth, India
RYT 200 School of Sacred Arts, Pisac , Peru


«Αν αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι είσαι, χωρίς να προσπαθείς να το αλλάξεις, τότε αυτό που είσαι υποβάλλεται σε μεταμόρφωση» - Τζιντου Κρισναμουρτι


------------------
Πολυχώρος Πολιτισμού και Δημιουργίας Σύρου
Σταυρός, Τάλαντα, Σύρος
2281075404, 6973842046
helpisart@gmail.comwww.polichoros-syros.com
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons