ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΛΛΑΣ: Πενήντα αποχρώσεις του μαύρου

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο γοητευτικός πολυεκατομμυριούχος Κρίστιαν Μπλακ είναι ο άνθρωπος που θα μυήσει τη ντροπαλή φοιτήτρια Χάνα Στιλ στον έρωτα, όταν η τελευταία τον γνωρίσει για να του πάρει συνέντευξη που θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα της σχολής της. Το φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι προχωρά τη σχέση του, παρά τα «ιδιαίτερα» σεξουαλικά γούστα του Κρίστιαν και τις φτωχές του επιδόσεις στο κρεβάτι, αλλά και την ανήκουστη γελοιότητα που τους βομβαρδίζει από την πλευρά της ρατσίστριας μητέρας του, του φοβερά προικισμένου αδελφού του, αλλά και της ασυγκράτητης σεξουαλικά συγκατοίκου της Χάνα.

Αν σας αναστάτωσε ο Κρίστιαν Γκρέι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον Κρίστιαν Μπλακ! Οι συντελεστές των "Scary Movie" και "White Chicks" παρουσιάζουν το "Πενήντα Αποχρώσεις του Μαύρου", μια παρωδία που θα σας μείνει αξέχαστη με τις καυτές, γαργαλιστικές και ξεκαρδιστικές εκπλήξεις του μυστηριώδους playroom του κύριου Μπλακ.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ:
Πα 26/2/2016 | 22.00
Σα 27/2/2016 | 22.00
Κυ 28/2/2016 | 22.00
Δε 29/2/2016 | 22.00


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΤΙΝΤΙΣ
Σενάριο: ΡΙΚ ΑΛΒΑΡΕΖ & ΜΑΡΛΟΝ ΓΟΥΕΪΝΣ
Ηθοποιοί: ΜΑΡΛΟΝ ΓΟΥΕΙΑΝΣ, ΤΖΕΙΝ ΣΕΙΜΟΥΡ, ΚΑΛΙ ΧΟΚ, ΜΑΪΚ ΕΠΣ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ
Διάρκεια: 92 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016
Χρονολογία παραγωγής: 2016
Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ
Επίσημο site: http://50shadesofblackmovie.com

----------
Χειμερινός Κινηματογράφος Παλλάς
Δ/νση: Καραολή και Δημητρίου 1, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281082313
www.facebook.com/groups/pallas.syros
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons