Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Συριανό Καρναβάλι 2016 στην Ερμούπολη

Προκειμένου να διενεργηθεί η εκδήλωση Συριανό Καρναβάλι 2016, κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.

Α. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ακτή Πέτρου Ράλλη από το ύψος του ΙΚΑ μέχρι και το Θέατρο Απόλλων, από τις 15:00 έως και το πέρας των εκδηλώσεων (εκτός των οχημάτων που θα αφιχθούν με το πλοίο).

Β. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς που θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των καρναβαλικών ομάδων - Α. & Ε. Μπαρμπέτα, Γ. Γουλανδρή – Παναγούλη - Ακτή Παπάγου - Ακτή Εθνικής Αντιστάσεως - Ακτή Πέτρου Ράλλη - Θυμάτων Σπερχειού - Πρωτοπαπαδάκη – Ελευθερίου Βενιζέλου – Γ. Γεννηματά – Μελίνας Μερκούρη & Ι. Βαρδάκα - Χίου –Λεωτσάκου - Κων/νου Καραμανλή, από τις 15.00 μ.μ. έως και το πέρας της εκδήλωσης.

Γ. Την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων στις οδούς Κων/νου Καραμανλή, Λεωτσάκου, Μελίνας Μερκούρη και Γ. Γεννηματά, Ε. Μπαρμπέτα και Γ. Γουλανδρή από τις 13:00 μ.μ. έως και το πέρας της εκδήλωσης προκειμένου να διέλθουν απρόσκοπτα τα άρματα των Καρναβαλικών ομάδων.

Δ. Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Σταμάτιου Πρωΐου έως τη συμβολή της οδού με την οδό Κέας από τις 15.00 μ.μ. έως και το πέρας της εκδήλωσης (η Πρωτοπαπαδάκη και η Θυμάτων Σπερχειού είναι ήδη πεζόδρομος).

Ε. Επιπλέον να γίνεται έγγραφη ενημέρωση με τοποθέτηση σημειώματος στα οχήματα καθημερινά από την 7η Μαρτίου 2016, για την απομάκρυνση των οχημάτων.


Περισσότερα δείτε στην σχετική απόφαση ΑΔΑ: ΩΗΣ3ΩΗΟ-766
Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons