Δηλώσεις Συμμετοχής στο 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού

Σου αρέσουν τα παιχνίδια και η δράση; Πιστεύεις ότι γνωρίζεις καλά τον τόπο σου; Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού για να ζήσεις από κοντά ένα δεκαήμερο δράσης, διασκέδασης και πολύ γέλιου!

Για δεύτερη φορά στο νησί της Σύρου ένα παιχνίδι για όλες τις ηλικίες στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού!

Μας ρωτήσατε κι εμείς σας απαντάμε:
Όχι, δεν θα ψάχνετε ένα κρυμμένο λουκούμι 10 μέρες. Στην έναρξη του Κυνηγιού την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στην Έπαυλη Τσιροπινά θα παραδοθούν στους αρχηγούς των ομάδων οι άκρως λουκουμοσκονισμένοι γρίφοι. Η κάθε ομάδα έχει περιθώριο 10 ημέρες να λύσει τους γρίφους και μπορεί να διαμορφώσει το πρόγραμμά της ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτουν τα μέλη της. Οι ομάδες πρέπει να παρευρεθούν στις δύο δοκιμασίες το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 6 Μαρτίου στην αίθουσα Τέχνης «Γ. & Ε. Βάτη». Στην δεύτερη και τελική δοκιμασία (Κυριακή 6/3) οι αρχηγοί των ομάδων θα μας παραδώσουν τους λυμένους γρίφους. Ο νικητής θα προκύψει από το άθροισμα της βαθμολογίας των γρίφων και των δοκιμασιών και θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 11 Μαρτίου.


Για οποιαδήποτε ερώτηση επικοινωνήστε μαζί μας.
E-mail: syroscarnival.loukoumi@gmail.com

Facebook: Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού

Δηλώσεις συμμετοχής έως 15 Φεβρουαρίου!

Αναζητήστε τους όρους συμμετοχής εδώ: 
www.facebook.com/krimenoloukoumi/notes

Για την ομάδα “Sevindirdi Angels”
Η επιτροπή διοργάνωσης,
Αλτουβά Αντουανέτα
Ρηγούτσου Έρρικα
Ρηγούτσου Ιωσιφίνα
Στεφάνου Έφη
Φρέρη Τερέζα
Χαλαβαζής ΓιώργοςTags: , , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons