Σεμινάριο με θέμα «Η συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών»

Τα παιδιά με συναισθηματική νοημοσύνη μπορούν να ηρεμούν πιο εύκολα όταν είναι αναστατωμένα, έχουν περισσότερο αυτοέλεγχο, συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο διάβασμα τους, δημιουργούν καλύτερες σχέσεις με τα άλλα παιδιά, βρίσκουν για τον εαυτό τους κίνητρα και αντιμετωπίζουν ευκολότερα τα «σκαμπανεβάσματα» της ζωής. Είναι ανθεκτικά και ευπροσάρμοστα και πετυχαίνουν στη ζωή.

Για να μεγαλώσουμε παιδιά με συναισθηματική νοημοσύνη χρειάζεται εμείς οι μεγάλοι να μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα μας και να ασκηθούμε σε βαθύτερους και ουσιαστικότερους τρόπους επικοινωνίας, ώστε να είμαστε σε θέση να διδάξουμε τα παιδιά.

Το Σεμινάριο «Η συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών» απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και οποιονδήποτε καθοδηγεί ομάδες παιδιών. Έχει διάρκεια 5 δίωρες συναντήσεις (1 ανά 15ήμερο). Έναρξη την Δευτέρα 25/1/2016 στις 17.30.

Υλοποιείται από την κ. Λιάνα Τσαρουχά Ψυχοπαιδαγωγό – Ψυχολόγο Msc, στην αίθουσα Δελασάλ του ιδ. Σχολείου Άγιος Γεώργιος. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με την κ. Τσαρουχά στο τηλ. 6946992784.
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons