Οι ΝΤΠ με τη μπάντα στο Θέατρο Απόλλων

Οι ΝΤΠ. για πρώτη φορά με μπάντα στη Σύρο, πατάνε σανίδι στο υπέροχο Θέατρο Απόλλων, τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 20.30!

[Λόγω του απαγορευτικού απόπλου, η συναυλία μεταφέρεται την Κυριακή 7/2/2016. Τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί θα ισχύουν κανονικά την Κυριακή χωρίς ανάγκη αλλαγής]


Μετρώντας 15 και πλέον χρόνια στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας, οι Νέα Τάξη Πραγμάτων (ή ΝΤΠ.) με τη μπάντα τους, πρωτοπορούν καθώς παρουσιάζουν μια νέα μουσική πρόταση στο ιστορικό θέατρο Απόλλων της Σύρου.

Το πρώτο hip hop group που μπήκε στο Ηρώδειο (!) συνεχίζει τις ανατρεπτικές κινήσεις και δοκιμάζει μια μουσική παράσταση που θα συζητηθεί, στο θέατρο Απόλλων. Ο Ιωσήφ Πρίντεζης και ο Χρήστος Πανοηλίας ξεφεύγοντας από την ψηφιακή μουσική του υπολογιστή, έχουν εμπλουτίσει τη μουσική τους φόρμα με φυσικά όργανα αλλά και με τον άνθρωπο πικ-απ! Αποστολή τους να μεταφέρουν με χιούμορ και μουσικότητα τις εμπνεύσεις και τους προβληματισμούς τους. Στο πλευρό τους η 6μελής μπάντα τους, με την οποία συμπράττουν στην Αθήνα σε διάφορες μουσικές σκηνές.

Οι ΝΤΠ τολμούν να πατήσουν στο σανίδι του θεάτρου και να συμπράξουν μουσικά με επαγγελματίες μουσικούς. Το αποτέλεσμα της σύμπραξης έχει funk, soul, jazz και rock αισθητική ενώ πάντα στη βάση της μουσικής τους παραμένει ο έμμετρος λόγος και ο συμπυκνωμένος νοηματικά στίχος. Στην παράσταση θα παρουσιαστούν τραγούδια από την 12ετή πορεία του συγκροτήματος στη δισκογραφία και αρκετές διασκευές με χιούμορ και άποψη.

Η καλύτερη μπάντα του κόσμου και των ΝΤΠ. αποτελείται από τους:

Φωνές: Ιωσήφ Πρίντεζης, Χρήστος Λάγνης Πανοηλίας
Κιθάρες, γιουκαλίλι : Πάνος Καλκανάς
Μπάσο : Σπύρος Βαλκανιώτης
Πιάνο - πλήκτρα : Θάνος Καραγιάννης
Τύμπανα - λούπες : Dennis Παναγιωτίδης
Turntable Vocalism: Δημήτρης Τρατολάτης aka Τσατσάρας (Human)
Φωνητικά : Μαργαρίτα Δρίκου
Illustrator : Γιάννης Μελέτιος

Πληροφορίες:
Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016
ΝΤΠ. live στο θέατρο Απόλλων *με τη μπάντα
Είσοδος : 8 ευρώ προπώληση & 10 ευρώ στην είσοδο
Ώρα έναρξης : 20.30Μουσικά και άλλα Links:

ΝΤΠ με μπάντα videoclip
https://youtu.be/NXqNnoTpaxQ

Διοργάνωση & Επικοινωνία
www.facebook.com/ActionEstiPage
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons