Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από το Σύλλογο Ποντίων & Βορειοελλαδιτών Σύρου

Ο Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου σας προσκαλεί στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου και ώρα 19.30, στην αίθουσα του συλλόγου, Φολεγάνδρου 3 στην Ερμούπολη.

Επίσης ενημερωτικά, την Παρασκευή 22/1/2016 πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γενική Συνέλευση, όπου αποφασίστηκαν:

α. Να γίνει άμεση τροποποίηση του Καταστατικού ώστε ο σύλλογος να δίδει το δικαίωμα και στους φίλους του συλλόγου, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν, να έχουν το δικαίωμα του "εκλέγειν και του εκλέγεσθαι" (το τελευταίο δεν προβλεπόταν έως σήμερα από το ισχύον καταστατικό. Το ποσοστό συμμετοχής των φίλων στο Δ.Σ. θα καθορίζεται από το νέο καταστατικό). Με την ικανοποίηση του πάγιου αυτού αιτήματος ,επιτυγχάνεται ένα άνοιγμα και σε φίλους που ήθελαν να δραστηριοποιηθούν με το σύλλογο. 

β. Μετά την ολοκλήρωση της τροποποίησης του καταστατικού να γίνει άμεση εγγραφή του συλλόγου στην οικεία (ΠΟΕ) Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος (Νοτίου Ελλάδος και Νήσων). Αυτό μέχρι τώρα, με το ισχύον καταστατικό, δεν μπορούσε να γίνει. Η Γ.Σ. απεκατέστησε και αυτήν την εκκρεμότητα. Στόχος είναι ο σύλλογος να μπορεί να συμμετέχει αυτόνομα στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που διοργανώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία.


Με εκτίμηση
Υποπλοίαρχος(ε.α.)
Ουρανία Πανταζίδου Π.Ν.
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons