Το 2o συνέδριο TEDx του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην ΕρμούποληΤο δεύτερο TedxUniversityoftheAegean κάνει την εμφάνιση του για ακόμη μια χρόνια το Σάββατο 9 Απριλίου 2016. Αξιοποιώντας τον ιστορικό χώρο του Θεάτρου Απόλλων, στην Ερμούπολη της Σύρου, σας καλούμε να συμμετάσχετε στο νέο μας event. 

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά την άνοιξη του 2015, στον ίδιο χώρο και πραγματευόμενο το θέμα “Motivaction”. Με μπόλικη διάθεση για να ακουστούν νέες ιδέες και να μοιραστούν εμπειρίες παρευρέθηκαν 12 ομιλητές να δώσουν τη δική τους μάτια στο θέμα. 

Φέτος τολμούμε κάτι διαφορετικό, μία πρωτοβουλία η οποία αναδύθηκε μέσα από τον δικό μας ενθουσιασμό και το κοινό μας όραμα να εκμηδενίσουμε τις γεωγραφικές αποστάσεις μεταξύ των τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και να φέρουμε όσο πιο κοντά μπορούμε τα τμήματα του. Με το 2ο TEDxUniversityoftheAegean στοχεύουμε στην ταυτόχρονη αναμετάδοση του event, σύνδεση μέσω livestreaming, στο στήσιμο προωθητικών δράσεων σε κάθε νησί, όπως mini installations μέχρι και την διεξαγωγή του event. 

Για να επιτύχουμε όμως όλα αυτά χρειαζόμαστε την δικιά σας υποστήριξη και βοήθεια. Έτσι λοιπόν αναζητούμε άτομα με όρεξη και διάθεση να συνεργαστούν από απόσταση μαζί μας όπως και να αναλάβουν ευθύνες για την ομαλή και σωστή ροή των μετέπειτα προγραμματισμένων δραστηριοτήτων.

Θέτοντας ως προτεραιότητα την προώθηση της εμπειρίας ενός τέτοιου event και στοχεύοντας στην διεύρυνση των συμμετασχόντων ερχόμαστε να δώσουμε στο 2ο TEDxUniversityoftheAegean έναν πιο διαδραστικό χαρακτήρα.

Έχοντας αυτά να μοιραστούμε ανακοινώνουμε το νέο και ανανεωμένο TEDxUniversityoftheAegean και σας καλούμε να γίνεται μέλος της εμπειρίας αυτής συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μέχρι την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου: 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: stkpap@hotmail.com

Ακολουθούν λίγα λόγια για τον οργανισμό της TED και τα συνέδρια TEDx


TED

Το TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση ιδεών, συνήθως με τη μορφή σύντομων, ισχυρών ομιλιών (18 λεπτά ή λιγότερο ) .Το TED ξεκίνησε το 1984 ως ένα συνέδριο όπου η Τεχνολογία, η Ψυχαγωγία και ο Σχεδιασμός συγκλίνουν, πλέον σήμερα καλύπτει σχεδόν όλα τα θέματα - από την επιστήμη έως την επιχείρηση με παγκόσμια ζητήματα - σε περισσότερες από 100 γλώσσες. Παράλληλα, ανεξάρτητα διεξάγωνται εκδηλώσεις TEDx που προσπαθούν να βοηθήσουν στην διάδοση ιδεών σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο .


TEDx

Το TEDx δημιουργήθηκε στο πνεύμα του στόχου και σκοπού του οργανισμού TED, "ιδέες που αξίζει να διαδοθούν". Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ανεξάρτητους διοργανωτές που θέλουν να δημιουργήσουν ένα event τύπου TED, που να έχει τη δική τους ταυτότητα, μέσα στην κοινότητα τους.

Με εκτίμηση,
Διοργανωτική ομάδα TEDXUniversityoftheAegean


Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα του

και στο facebook

Tags: , ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons