Τα γυαλιά του Άη Βασίλη @ Οπτικά Σταύρος Κοής

Ο Άγιος Βασίλης, ο Άγιος όλων των παιδιών, μικρών και μεγάλων, επιστρέφοντας στο σπίτι του για τον τελευταίο έλεγχο των προετοιμασιών για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς αντίκρισε ένα πολύ θλιβερό θέαμα. 

Πολλοί πρόσφυγες μικροί και μεγάλοι σε ηλικία, να πεινάνε, να κρυώνουν και να έχουν χάσει το χαμόγελο τους. 

Ο Άγιος Βασίλης αντικρίζοντας τα όλα αυτά αποφάσισε να κάνει κάτι άμεσα. Αποφάσισε το λοιπόν να τους χαρίσει πολλά από τα υπάρχοντα του, ρούχα, παπούτσια, γυαλιά, τρόφιμα και πολλά άλλα, επαναφέροντας έτσι πάλι το χαμένο τους χαμόγελο. Για να μπορέσει, όμως, εκτός από τα δώρα που τα έχουν αναλάβει τα ξωτικά του, να είναι και ο ίδιος έτοιμος για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς χρειάζεται την βοήθεια μας. 

Πρέπει όλοι μαζί να του φτιάξουμε ζεστά ρούχα για να μην κρυώνει, γυαλιά για να μην κάνει λάθος με την λίστα του και πολλά άλλα αντικείμενα που θα τα χρειαστεί την μεγάλη βραδιά και δεν τα έχει πια επειδή τα χάρισε στους πρόσφυγες. 

Ώρα για δουλειά επομένως για να εξασφαλίσουμε όλοι μαζί τη μαγεία που αρμόζει σε εκείνη τη νύχτα!


Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 | 11 π.μ.
Οπτικά Σταύρος Κοής
Θυμάτων Σπερχειού 16, Ερμούπολη
Τηλ.: 2281083810 και 2281079139
Tags: ,

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons