Επαναφορά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην παραλιακή οδό της Ερμούπολης

Ενημερώνουμε τους δημότες και επισκέπτες του νησιού μας για την αλλαγή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην παραλιακή οδό, λόγω του πέρατος των εορταστικών εκδηλώσεων, και την επαναφορά της μονοδρόμησης, από την Πυροσβεστική έως την Ελευθερίου Βενιζέλου, από την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016.

Με βάση τις νέες ρυθμίσεις, η παραλιακή οδός, από την Πυροσβεστική έως και τη συμβολή της με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, θα παραμείνει μονής κατεύθυνσης μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Ενημερώνουμε επίσης κάθε ενδιαφερόμενο ότι, από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016, το δρομολόγιο των μικρολεωφορείων «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΛΙΜΑΝΙ – ΔΟΞΑ» θα εκτελείται ως έχει, ενώ το δρομολόγιο «ΔΟΞΑ – ΛΙΜΑΝΙ – ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ» δεν θα περνάει από την παραλιακή οδό και θα ανεβαίνει από την οδό Στ.Πρωίου – ΙΚΑ – Αθλητικό Κέντρο. Οι στάσεις των μικρολεωφορείων θα επαναφερθούν στις θέσεις επί της οδού Στ.Πρωίου.


Παρακαλούμε τους δημότες να μη σταθμεύουν κατά μήκος της παραλιακής οδού, όπως επίσης να μη σταθμεύουν άναρχα  στους χώρους στάθμευσης των οχημάτων, δεδομένου ότι θα συνεχίζονται οι εργασίες του έργου εκατέρωθεν της οδού.
Tags:

Syros Agenda - Οδηγός ψυχαγωγίας για τη Σύρο

Το Syros Agenda δε φέρει καμία ευθύνη για πιθανή τροποποίηση του προγράμματος. Bookmark and Share Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF Άδεια Creative Commons